Sandvis cald si consistent, cu legume coapte (zucchini, vinete, rosii), branza topita si cimbru, ideal pentru un pranz rapid si savuros.
Pune feliile de dovlecel si vanata intr-o tava cu hartie de copt, stropeste cu ulei de masline, sare, piper si usturoi (daca folosesti). Coace-le in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 15-20 de minute sau pana se inmoaie si se rumenesc usor. Taie bagheta pe lungime si scobeste usor miezul daca e nevoie. Poti praji putin partea taiata pentru mai multa textura. Aseaza legumele coapte peste bagheta, adauga feliile de rosii, presara branza rasa si frunze de cimbru proaspat. Introdu sandvisul in cuptor pentru 5-7 minute, pana se topeste si rumeneste usor branza. Serveste cald, simplu sau cu o salata proaspata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii