Se curata macroul si se face pe gratar bine patruns. Intre timp, se pune pe foc o oala cu 1,5 kg de apa in care se adauga sare, 2 foi de dafin, un varf de lingurita de cimbru, ulei 5-6 linguri, otet dupa gust, ardeiul iute taiat rondele.
Se lasa sa clocoteasca 10 min, apoi se adauga pestele fara sa se ia de pe foc. Cand a dat in cateva clocote se opreste, se lasa 10 min si apoi se pune peste mujdeiul de usturoi si sucul de rosii. Se amesteca cu grija si se serveste.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii