Se curata macroul si se face pe gratar bine patruns. Intre timp, se pune pe foc o oala cu 1,5 kg de apa in care se adauga sare, 2 foi de dafin, un varf de lingurita de cimbru, ulei 5-6 linguri, otet dupa gust, ardeiul iute taiat rondele.
Se lasa sa clocoteasca 10 min, apoi se adauga pestele fara sa se ia de pe foc. Cand a dat in cateva clocote se opreste, se lasa 10 min si apoi se pune peste mujdeiul de usturoi si sucul de rosii. Se amesteca cu grija si se serveste.
Pofta buna!
Gyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii