salata se spala si se desface in foi. se pastreaza cateva felii de decor restul se taie fideluta. fileul de peste se taie felii. se amesteca ingredientele intr-un bol si se stopesc cu ulei si otet. apoi se aseaza peste folie de salata.
se pot adauga felii de gogosar si otetul se poate inlocui cu zeama de lamaie.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii