Cepele se toaca si se calesc in unt, se adauga spanacul, sare, piper, nucsoara. Se toarna si smintina. O portocala se stoarce iar celelalte se curata, se indeparteaza pielita alba si se taie felii. Morcovul se taie fisii de vreo 4 cm lungime. Pestele se stopeste cu putin suc de portocala, se sareaza, se pune deasupra spanacul si se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori. Sosul pentru peste se incalzeste impreuna cu sucul ramas, se adauga rulourile si se fierb 20 minute. In ultimele 5 min se adauga feliile de portocala si de morcov.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii