Punem untul intr-un vas, pe foc, la topit si adaugam si uleiul. Cand amestecul s-a incins, punem ceapa tocata marunt. Calim ceapa cinci minute si adaugam orezul si continuam sa tinem totul pe foc, inca cateva minute, amestecand, dupa care stingem cu vin si adaugam si o cana jumatate de supa.
Lasam totul sa fiarba pana cand supa este complet absorbita, amestecand din cand in cand. Repetam operatia adaugand si restul de supa si lasa orezul sa mai fiarba 30-40 de minute pana cand este bine facut.
Dam deoparte si cand este inca foarte fierbinte, punem parmezanul ras coaja si sucul de lamaie.
Servim alaturi de bucatele de somon afumat.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaImi era dor de o prajitura cu dovleac. Am pregatit una in care am pus fructele mele preferate-merisoarele si am glazurat...
Desert chec cu dovleac si merisoareMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii