Pulpe de pui umplute invelite in bacon

Postat pe: 09-11-2018
(0)

Ingrediente

• pulpe de pui dezostate 8 bucăți,
• carne tocată amestec cca. 300 g.,
• bacon feliat 300 g,
• sare iodată,
• piper proaspăt măcinat,
• usturoi 2-3 căței,
• pesmet 2-3 linguri,
• ou de rață 1 bucată,
• boia dulce de ardei,
• ceapă chives.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

4 portii

Pulpele de pui se bat bine, de preferat într-o pungă mai groasă, sau între două folii alimentare, se sărează și se lasă la rece cât timp se prepară umplutura.

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic, eventual cu mâna, pentru a se îngloba toate ingredintele. Pe un fund de lemn, se așează feliile de bacon, pulpa de pui, o lingură de umplutură, se rulează și se așează într-o tavă termorezistentă. Eu am folosit dry cooker;)

Tava se pune la gătit neacoperită în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la foc mediu, întorcându-se rulorile să se rumenească pe toate părțile. Rulourile se servesc fierbinți alături de garnituri preferate. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pulpe de pui umplute invelite in bacon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de pui umplute invelite in bacon