Puii de balta se dau prin faina si ou si se prajesc la foc potrivit. Se taie cepele si ardeii grasi marunt si se calesc. Se lasa pe foc pana se inmoaie bine, se mai adauga si un pic de apa; cand e gata se adauga bulion, sare, piper si ardeii chilii taiati marunt. Se mai lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc. Puii de balta se aseaza pe o farfurie si se toarna sosul cald peste ei.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii