Pui De Balta In Sos Picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 bucati pui de balta
  • 3 oua
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4-5 ardei tip chilii
  • sare
  • piper
  • faina
  • bulion

Mod de preparare

Puii de balta se dau prin faina si ou si se prajesc la foc potrivit. Se taie cepele si ardeii grasi marunt si se calesc. Se lasa pe foc pana se inmoaie bine, se mai adauga si un pic de apa; cand e gata se adauga bulion, sare, piper si ardeii chilii taiati marunt. Se mai lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc. Puii de balta se aseaza pe o farfurie si se toarna sosul cald peste ei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate