Se curata pestele, se sareaza si se pune in vasul de la aparat.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei.
Intre timp se toaca ardeiul, gogosarul si telina in felii fine si se adauga peste ceapa, se taie morcovii rondele si se pun in tigaie la prajit; se pune capac si se lasa la foc mic pana cand se patrund legumele, se adauga sare, ierburi aromate, piper, foi de dafin, orezul se amesteca si se toarna compozitia in oala cu peste, se mai toarna 2 cani de apa, se pune o masura de orez si doua masuri de apa, se pune capacul, se pozitioneaza aparatul la functia high pentru doua ore si 30 minute. Cand orezul este fiert si apa a disparut, este semn ca mancarea este gata, se opreste aparatul si se rastoarna mancarea pe un platou.
Sa aveti pofta, dragilor!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii