Se curata pestele, se sareaza si se pune in vasul de la aparat.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei.
Intre timp se toaca ardeiul, gogosarul si telina in felii fine si se adauga peste ceapa, se taie morcovii rondele si se pun in tigaie la prajit; se pune capac si se lasa la foc mic pana cand se patrund legumele, se adauga sare, ierburi aromate, piper, foi de dafin, orezul se amesteca si se toarna compozitia in oala cu peste, se mai toarna 2 cani de apa, se pune o masura de orez si doua masuri de apa, se pune capacul, se pozitioneaza aparatul la functia high pentru doua ore si 30 minute. Cand orezul este fiert si apa a disparut, este semn ca mancarea este gata, se opreste aparatul si se rastoarna mancarea pe un platou.
Sa aveti pofta, dragilor!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii