Se curata pestele, se sareaza si se pune in vasul de la aparat.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei.
Intre timp se toaca ardeiul, gogosarul si telina in felii fine si se adauga peste ceapa, se taie morcovii rondele si se pun in tigaie la prajit; se pune capac si se lasa la foc mic pana cand se patrund legumele, se adauga sare, ierburi aromate, piper, foi de dafin, orezul se amesteca si se toarna compozitia in oala cu peste, se mai toarna 2 cani de apa, se pune o masura de orez si doua masuri de apa, se pune capacul, se pozitioneaza aparatul la functia high pentru doua ore si 30 minute. Cand orezul este fiert si apa a disparut, este semn ca mancarea este gata, se opreste aparatul si se rastoarna mancarea pe un platou.
Sa aveti pofta, dragilor!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii