Se pune intr-o oala apa, orezul si o lingurita de sare. Se lasa pe foc pana cand bobul de orez este fiert. Separat, se pun intr-o tigaie gogosarii taiati solzisori, ceapa taiata solzisori si peste ele punem ulei. Le calim 10 minute la foc mediu.
Dupa ce orezul este fiert, scurgem apa si adaugam in oala, peste orez, gogosarii si ceapa impreuna cu uleiul in care s-au calit bine. Amestecam bine si adaugam sare, piper, vegeta si boia dupa gust.
Eu am luat de la magazin File de peste pane pe care l-am prajit la foc mediu timp de 3 minute pe o parte, 3 minute pe cealalta parte, dar se poate servi si asa simplu.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii