Se pune intr-o oala apa, orezul si o lingurita de sare. Se lasa pe foc pana cand bobul de orez este fiert. Separat, se pun intr-o tigaie gogosarii taiati solzisori, ceapa taiata solzisori si peste ele punem ulei. Le calim 10 minute la foc mediu.
Dupa ce orezul este fiert, scurgem apa si adaugam in oala, peste orez, gogosarii si ceapa impreuna cu uleiul in care s-au calit bine. Amestecam bine si adaugam sare, piper, vegeta si boia dupa gust.
Eu am luat de la magazin File de peste pane pe care l-am prajit la foc mediu timp de 3 minute pe o parte, 3 minute pe cealalta parte, dar se poate servi si asa simplu.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul Retetecalamama
Prajitura cu mere si gutuiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii