Pesti se spala, se curata bine, dupa care se sterg bine prin tamponare cu un servetel. Se condimenteaza fiecare peste atat in interior, cat si in exterior cu o jumatate de lingurita de maghiran, o jumatate lingurita oregano, iar piperul, vegeta si condimentul pentru peste se pun dupa gustul fiecaruia.
Se lasa sa stea 15 minute, dupa care se trec prin faina. Dupa ce au fost trecuti prin faina, acestia se scutura bine, ramanand astfel doar faina care se tine bine pe peste.
Pestii astfel pregatiti se pun in uleiul incins intr-o tigaie antiaderenta, la foc potrivit. Acestia se intorc pe partea cealalta numai atunci cand s-au rumenit bine pe partea opusa.
Cand pestii s-au rumenit bine pe ambele parti, se scot pe un platou tapetat cu servetele.
Se servesc langa garnitura dorita, eu am servit langa cartofi prajiti si o salata de leurda.
Pofta buna!!!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii