Pestele se spala, se curata bine si se taie bucatele potrivite, dupa care se lasa la scurs cateva minute pe un prosop. Se condimenteaza, se pune iar pe un prosop si se lasa aproximativ o ora la frigider.
Pestele scos de la frigider se da prin faina, dupa aceea prin smantana si in final iar prin faina. Se incinde ulei intr-o cratita, dupa care se pune pestele si se prajeste aproximativ 15-20 minute la foc potrivit.
Se serveste cu o garnitura dupa preferinta, eu am servit cu cartofi natur si sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna! ! !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii