Peste Pane (in Smantana)

Complexitate
redusa
Peste Pane (in Smantana)

Ingrediente

  • 2 pesti potriviti (eu am folosit macro)
  • 200 g smantana
  • 200 g faina
  • condiment pentru peste dupa gust
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se spala, se curata bine si se taie bucatele potrivite, dupa care se lasa la scurs cateva minute pe un prosop. Se condimenteaza, se pune iar pe un prosop si se lasa aproximativ o ora la frigider.

Pestele scos de la frigider se da prin faina, dupa aceea prin smantana si in final iar prin faina. Se incinde ulei intr-o cratita, dupa care se pune pestele si se prajeste aproximativ 15-20 minute la foc potrivit.

Se serveste cu o garnitura dupa preferinta, eu am servit cu cartofi natur si sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar
Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza
Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)
Cele mai apreciate rețete
Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
2
Sosuri

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura
4
Mancaruri cu carne

Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura

Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura
Supa de curcan cu galuste
5
Parteneri
Desert briose cu cacao si nuca de post
Bucataras.RO

Desert briose cu cacao si nuca de post

Retete de post economice

Desert briose cu cacao si nuca de post
Prajitura Tosca
Culinar.RO

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Chec cu afine si merisoare
Gustos.RO

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare