Pestele se spala, se curata bine si se taie bucatele potrivite, dupa care se lasa la scurs cateva minute pe un prosop. Se condimenteaza, se pune iar pe un prosop si se lasa aproximativ o ora la frigider.
Pestele scos de la frigider se da prin faina, dupa aceea prin smantana si in final iar prin faina. Se incinde ulei intr-o cratita, dupa care se pune pestele si se prajeste aproximativ 15-20 minute la foc potrivit.
Se serveste cu o garnitura dupa preferinta, eu am servit cu cartofi natur si sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna! ! !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii