Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora.
Curatam pestele, eu am scos si partile laterale care se desprind usor, am ras solzisorii si l-am trecut print-un jet de apa rece.
Taiem pestele in bucati potivite, il saram si piperam, apoi il trecem prin faina alba, oul, pe care l-am batut cu putine granule de usturoi si zeama de lamaie si mai apoi l-am dat prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei, iar cand s-a incins bine asezam bucatile de peste si le prajim pe ambele parti la foc potrivit.
Noi am servit cu usturoi si mamaliguta, dar se poate servi cu lamaie!
Pofta buna!
Este o tocanita de sezon, foarte buna si gustoasa. Nu mancasem de multi ani hribi si am facut tocanita in cantitate mai mica,...
Tocanita de hribi cu legumeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii