Peste in Sos Chinezesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - peste (macrou/ton/merlucius)
  • - sos de soia
  • - 1-2 ceapa verde
  • - 1/2 lamaie

Mod de preparare

- se prajeste pestele

Preparare sos:
- sosul de soia se amesteca cu zeama de lamaie (sa nu predomine gustul sosului de soia sau lamaie, sa fie cat de cat egale la gust)
- se adauga la sos ceapa verde taiata bucatele

- se toarna sosul peste peste, pana ce devine usor inabusit
Nu am precizat sare intrucat sosul de soia este foarte sarat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa