Peste in `Haine Groase` cu Pasta de Porumb

Complexitate
redusa
Peste in `Haine Groase` cu Pasta de Porumb

Ingrediente

  • Pentru pasta de porumb
  • - 400 g boabe de porumb, din conserva
  • - 1 cub de unt
  • - 2 ardei iuti rosii, proaspeti / murati / uscati, tocati marunt
  • - cca 200 g smantana
  • - 1/2 legatura patrunjel verde, tocat marunt
  • Pentru peste
  • - fileuri de peste alb
  • - 1/2 doza bere
  • - 1 cana de faina
  • - 1 plic praf de copt
  • - sare
  • - piper, proaspat macinat
  • - condimente pentru peste
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pentru pasta de porumb
Dunstuiti cateva minute boabele de porumb impreuna cu ardeiul iute in untul incins, adaugati cca 100 ml apa si lasati pe foc mic, amestecand ocazional pana ce boabele de porumb sunt moi si apa scazuta. Spre sfarsit adaugati patrunjel verde si condimentati cu sare, piper, dupa gust.

Lasati sa se racoreasca.

Maruntiti grosier boabele de porumb in robot sau cu ajutorul mixerului vertical.
Inglobati smantana.

Pentru peste
Condimentati fileurile pe ambele fete cu sare, piper, condimente pentru peste, dupa gust.

Separat, intr-un bol, pregatiti o pasta de consistenta smantani pentru frisca din ½ cana faina, cernuta impreuna cu praful de copt si bere.

Treceti pestele, intai prin faina, apoi prin pasta obtinuta.

Prajiti in ulei incins cca 4- 6 min pe fiecare parte sau pana ce pestele este facut si frumos rumenit. Scoateti pe servetele absorbante. Pastrati la cald.

Serviti pestele cu pasta de porumb, presarat desupra cu patrunjel verde, tocat marunt.
O reteta a la Jamie Oliver.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Rulouri cu fineti
Bucataras.RO

Rulouri cu fineti

Foarte bune calde langa o cana de lapte, dar si reci la pachetel.

Rulouri cu fineti
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola