Zdrobiti impreuna sarea, piperul boabe cu salvia, rozmarinul si usturoiul (optional), intr-un mojar.
Condimentati cu acest amestec fileurile de peste, pe ambele fete, stropite in prealabil cu foarte putin ulei. Treceti-le apoi, prin pesmet.
Asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau un vas termorezistent si picurati peste fiecare cate 1 lingura de ulei. Dati la cuptorul preancalzit la 200 grade, pentru 20- 25 min, la foc potrivit sau pana ce pestele este facut si se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti cald, simplu cu felii de lamaie sau alaturi de o salata de legume.
Crocant la exterior si foarte fraged la interior. Rapid si gustos.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii