Peste cu Sos de Smantana si Marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Peste cu Sos de Smantana si Marar

Ingrediente

  • 700 g file peste alb (eu am folosit pangasius)
  • 3 linguri cu smantana
  • delikat
  • o lingura faina
  • o legatura marar

Mod de preparare

-Fileul de peste se fierbe maxim 10 minute in apa cu delikat, el se pune in momentul cand fierbe supa.
-intr-o cratita punem putin ulei de masline si apoi lingura de faina care a fost dizolvata in putina apa
-se amesteca incontinuu turnand cate putina supa in care a fiert pestele pana ajungem la consistenta unui sos
-se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic amestecand din cand in cand si daca mai e nevoie adaugati sare
-se adauga smantana si mararul
-dupa 5 minute adaugam pestele si il mai lasam 5 minute sa fiarba in acest sos
Acest fel de mancare se serveste cald cu mamaliga!
POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici