-Fileul de peste se fierbe maxim 10 minute in apa cu delikat, el se pune in momentul cand fierbe supa.
-intr-o cratita punem putin ulei de masline si apoi lingura de faina care a fost dizolvata in putina apa
-se amesteca incontinuu turnand cate putina supa in care a fiert pestele pana ajungem la consistenta unui sos
-se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic amestecand din cand in cand si daca mai e nevoie adaugati sare
-se adauga smantana si mararul
-dupa 5 minute adaugam pestele si il mai lasam 5 minute sa fiarba in acest sos
Acest fel de mancare se serveste cald cu mamaliga!
POFTA BUNA!
Am pregatit si eu tortulet pentru mine si impart cu voi daca va face placere,am facut un pandispan foarte bun si simplu,doar...
Tort cu capsuni fara lapteDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii