Pastravi rasol

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastravi 1 kg
  • morcovi 100 g
  • ceapa 150 g
  • otet 40 ml
  • sare

Mod de preparare

In vasul special pentru peste se fierb morcovii si ceapa in apa cu sare si doua linguri de otet. Se curata pastravii, se asaza pe gratarul vasului si se cufunda gratarul in apa. Se lasa sa fiarba cca. 10 min. la un foc domol, se ia vasul de pe foc si se lasa pestele sa se raceasca in apa in care a fiert. Se asaza apoi pe un platou.
Se poate servi cu maioneza dietetica.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars