Pastrav Umplut a la Picarde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2 felii de jambon proaspat
  • 250g ciuperci
  • 200g costita afumata maruntita
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa de apa
  • 2 leg ceapa verde
  • vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati marunt jambonul, ciupercile, patrunjelul, ceapa de apa si ceapa verde si amestecati-le, adaugand sare si piper dupa gust.
Caliti totul in putin unt avand grija sa nu se arda.
Luati de pe foc oala si adaugati un ou intreg batut, iar dupa aceea putin vin.

Umpleti pastravii cu acest amestec, ii coaseti si apoi ii puneti intr-o tava unsa cu unt. Adaugati sare si piper si acoperiti cu o folie de aluminiu unsa cu ulei.

Introduceti la cuptor pt 20 min, dupa care indepartati folia si introduceti la cuptor pana ce pastravii se auresc. Ornati cu crutoane prajite, acoperite cu costita afumata maruntita.
Serviti cu un vin alb sec

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici