Intr-o cratita caliti in unt la foc mic ceapa cu sarea aproximativ 10 minute. Puneti faina si dupa 1-2 minute turnati vinul. Cand acesta este absorbit turnati laptele. Cu telul amestecati pentru ingloba bine ingredientele dupa care puneti cimbrul, chili, nucsoara si ajustati asezonarea. Luati de pe foc, adaugati smantana si lasati deoparte.
Asezonati pestele pe ambele parti. Intr-o cratita aduceti la o fierbere lenta 1 l de apa cu putina sare. Prajiti pestii intr-o tigaie la foc mediu in putin ulei de masline pe ambele parti dupa plac. Fierbeti mazarea aproximativ 3-4 minute sau dupa plac apoi strecurati-o.
Portionati pestii, turnati sos peste acestia (optional garnisiti cu ardei iute sau fulgi de ardei chili) si putin unt peste mazare.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii