Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki

Complexitate
redusa
Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki

Ingrediente

  • pastrav
  • cartofi
  • sfecla rosie deja coapta
  • salata verde
  • sare
  • ulei
  • otet
  • Sos Tzatziki:
  • castravete
  • iaurt greceasc
  • sare
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Pastravul curatat si prajit in tigaia de teflon (fara nici un fel de grasime) mai intii pe partea cu pielea.

Cartofii copti la microunde (sau fierti) taiati felii si amestecati cu sfecla rosie coapta si feliata, condimentati cu sare si ulei si daca doriti si putin otet.

Salata verde condimentata cu sare si ulei.

Tzatziki: castravete cubulete cu usturoi pisat (sau praf) adaugam iaurt, sare si marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)