Pastravul curatat si prajit in tigaia de teflon (fara nici un fel de grasime) mai intii pe partea cu pielea.
Cartofii copti la microunde (sau fierti) taiati felii si amestecati cu sfecla rosie coapta si feliata, condimentati cu sare si ulei si daca doriti si putin otet.
Salata verde condimentata cu sare si ulei.
Tzatziki: castravete cubulete cu usturoi pisat (sau praf) adaugam iaurt, sare si marar.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa O supă cremă fină și tare gustoasă, numai bună de savurat pe perioada postului mare. Consider că...
Supa din cartof dulce cu lapte de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii