Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki

Complexitate
redusa
Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki

Ingrediente

  • pastrav
  • cartofi
  • sfecla rosie deja coapta
  • salata verde
  • sare
  • ulei
  • otet
  • Sos Tzatziki:
  • castravete
  • iaurt greceasc
  • sare
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Pastravul curatat si prajit in tigaia de teflon (fara nici un fel de grasime) mai intii pe partea cu pielea.

Cartofii copti la microunde (sau fierti) taiati felii si amestecati cu sfecla rosie coapta si feliata, condimentati cu sare si ulei si daca doriti si putin otet.

Salata verde condimentata cu sare si ulei.

Tzatziki: castravete cubulete cu usturoi pisat (sau praf) adaugam iaurt, sare si marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici