Pangasius cu Pesmet, la Cuptor

Complexitate
redusa
Pangasius cu Pesmet, la Cuptor

Ingrediente

  • -file de pangasius sau alt peste
  • -rozmarin
  • -salvie
  • -sare
  • -piper
  • -pesmet sau faina de porumb grisata
  • dupa preferinta
  • -usturoi zdrobit, optional
  • -ulei
  • -felii si/sau suc de lamiae pentru servit, optional

Mod de preparare

Amestecati condimentele uscate si macinate.
Spalati fileurile de pangasius, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati pe ambele parti, inclusiv cu usturoiul zdrobit, daca il folositi si treceti fileurile prin pesmet sau faina de porumb.

Puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu ulei sau tava tapetata cu hartie de copt si stropiti fiecare bucata de peste cu cate 1 lingura de ulei.
Dati la cuptorul incins, pentru 20- 25 min, la 200 grade sau pana ce pestele este facut si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.

Scoateti pe servetele absorbante.
Serviti cat este cald, simplu (cu lamie, optional) sau alaturi de garnitura preferata si o salata ori un sos de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa