Amestecati condimentele uscate si macinate.
Spalati fileurile de pangasius, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati pe ambele parti, inclusiv cu usturoiul zdrobit, daca il folositi si treceti fileurile prin pesmet sau faina de porumb.
Puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu ulei sau tava tapetata cu hartie de copt si stropiti fiecare bucata de peste cu cate 1 lingura de ulei.
Dati la cuptorul incins, pentru 20- 25 min, la 200 grade sau pana ce pestele este facut si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Scoateti pe servetele absorbante.
Serviti cat este cald, simplu (cu lamie, optional) sau alaturi de garnitura preferata si o salata ori un sos de usturoi.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosMuschiulet de porc la slow cooker, sau cum m-am imprietenit de curand cu un aparat de care nu mai mai dezlipesc! Primul...
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-VideoReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii