Pachetele de Somon cu Taietei Chinezesti

Complexitate
redusa
Pachetele de Somon cu Taietei Chinezesti

Ingrediente

  • 30 g unt topit
  • 4 morcovi mari
  • 230 g taietei din fasole mung
  • 300 ml smantana vegetala din orez
  • 6 fire de ceapa verde
  • 4 bucati de somon de cate 250 g fiecare
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura creson
  • 150 ml vin alb
  • Piper
  • sare roz de Hymalaia
  • dupa gust

Mod de preparare

1. Curatam morcovii si ii taiem rondele.
2. Curatam si tocam marunt ceapa verde
3. Tocam marunt mararul.
4. Fierbem taieteii de fasole conform instructiunilor scrise pe ambalaj.
5. Strecuram taieteii si ii punem intr-un castron, peste morcovi.
6. Adaugam smantana si jumatate din ceapa verde tocata.
7. Ungem cu unt topit o hartie de copt si puem in centrul hartiei un sfert din amestecul cu taietei.
8. Presaram un sfert din cantitatea de creson.
9. Punem 1 bucata de somon deasupra si presaram cu ceapa verde si marar.
10. Asezonam cu sare si piper.
11. La pachetelele pe care le-am pragtit pentu adulti am turnat si o treime din cantitatea de vin.
12. Inchidem bine pachetelele, optional le mai imbracam si in folie de alumiu si le asezam pe o tava de copt.
13. Coacem la temperatura medie 25 -30 de minute (daca folositi doar un rand de folie coaceti 15 minute).
14. Scoatem pachetele din cuptor, le lasam 5 minute sa se raceasca putin, desfacem pachetelele si turnam continutul intr- farfurie.
15. Este o modalitate placuta de a gati pestele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate
2
Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate
Socată reţeta bunicii
3
Bauturi

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Supa crema de legume si ardei copt
4
Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de legume si ardei copt

Supa crema de legume si ardei copt
Supa de spanac cu strudel cu legume
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa de spanac cu strudel cu legume

Supa de spanac cu strudel cu legume
Parteneri
Penne cu dovlecei si busuioc
Bucataras.RO

Penne cu dovlecei si busuioc

O reteta pe cat de usoara pe atat de gustoasa!

Penne cu dovlecei si busuioc
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri