Dezgheţăm produsele congelate.
Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.
Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc, apoi se mărunţesc.
Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.
Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.
Se pot servi şi calde şi reci.
Poftă bună!
Anul asta am decis sa fac bulion din rosii cherry,surpriza a fost sa constat ca sunt foarte carnoase, nici nu a trebuit sa le...
Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgamRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii