Pachetele de foitaj cu peste si spanac

Postat pe: 20-02-2018
(0)

Ingrediente

4 cercuri aluat foitaj (13 cm diametru)
300 g spanac congelat Edenia
100 g morcovi baby congelati Edenia
4 fileuri de Alaska Pollock Edenia
150 g caşcaval ras fin
2 linguri pesto rosso
sare
piper cu lămâie
1 legatura de ceapă verde
1 ou
1 căţel de usturoi
unt
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Dezgheţăm produsele congelate.

Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.

Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc, apoi se mărunţesc.

Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.

Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.

Se pot servi şi calde şi reci.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pachetele de foitaj cu peste si spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pachetele de foitaj cu peste si spanac