Se caleste putin ceapa, se pune ardeiul tocat marunt, cand se inmoaie putin se adauga pestele sa se rumeneasca si apoi coditele de gambas.
Se adauga supa si condimentele si se lasa sa fiarba cateva minute si se pune orezul.
Cand este gata si trebuie mancata imediat, altfel orezul absoarbe toata zeama.
Pofta buna!
Rape este o specie de peste cu capul mare si, dupa parerea mea foarte urat. In unele zone i se mai spune si "pestele broasca". Aspectul exterior nu are nimic in comun cu gustul, care este foarte bun. Este foarte mult utilizat in bucataria mediterana,
nu are oase (doar coloana) ca si merluciu.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii