Mille Feuille `surpriza`

Complexitate
redusa
Mille Feuille `surpriza`

Ingrediente

  • 4 bucati file pangasius
  • 8 rosii cherry
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 4 catei de usturoi
  • 8 linguri ulei de susan
  • 20 gr faina grau alba
  • 1 lingura seminte susan
  • 1/2 lime
  • 1 lingurita salvie
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am taiat fiecare file de peste in jumatate (pe latime), apoi l-am dat prin faina si l-am prajit cate 1 minut (pt. fiecare bucata) in uleiul de susan, dupa care l-am condimentat.

Am taiat legumele (aici va lasati imaginatia sa lucreze), le am condimentat si am inceput "asamblarea"

Pentru fiecare pachetel, am pus in tava hartie de copt, am asezat un strat de legume, apoi 2 bucati file de peste si iar un strat de legume. Am adaugat si 2 linguri de ulei si am impachetat pachetelul ca atunci cand cumperi o prajitura de la cofetarie (stiti modelul, nu-i asa?!?).

Am dat pachetelele surpriza la cuptorul incins, pentru 30 minute. Cand au fost gata, am desfacut pachetelele, am presarat seminte de susan, am stors putina zeama de lime, am asezat pe farfurie si am savurat (Se pot servi si direct de pe hartie. Insa daca alegeti sa o indepartati, luati cu grija pestele, e fraged si se poate rupe)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate