Am taiat fiecare file de peste in jumatate (pe latime), apoi l-am dat prin faina si l-am prajit cate 1 minut (pt. fiecare bucata) in uleiul de susan, dupa care l-am condimentat.
Am taiat legumele (aici va lasati imaginatia sa lucreze), le am condimentat si am inceput "asamblarea"
Pentru fiecare pachetel, am pus in tava hartie de copt, am asezat un strat de legume, apoi 2 bucati file de peste si iar un strat de legume. Am adaugat si 2 linguri de ulei si am impachetat pachetelul ca atunci cand cumperi o prajitura de la cofetarie (stiti modelul, nu-i asa?!?).
Am dat pachetelele surpriza la cuptorul incins, pentru 30 minute. Cand au fost gata, am desfacut pachetelele, am presarat seminte de susan, am stors putina zeama de lime, am asezat pe farfurie si am savurat (Se pot servi si direct de pe hartie. Insa daca alegeti sa o indepartati, luati cu grija pestele, e fraged si se poate rupe)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii