Am taiat fiecare file de peste in jumatate (pe latime), apoi l-am dat prin faina si l-am prajit cate 1 minut (pt. fiecare bucata) in uleiul de susan, dupa care l-am condimentat.
Am taiat legumele (aici va lasati imaginatia sa lucreze), le am condimentat si am inceput "asamblarea"
Pentru fiecare pachetel, am pus in tava hartie de copt, am asezat un strat de legume, apoi 2 bucati file de peste si iar un strat de legume. Am adaugat si 2 linguri de ulei si am impachetat pachetelul ca atunci cand cumperi o prajitura de la cofetarie (stiti modelul, nu-i asa?!?).
Am dat pachetelele surpriza la cuptorul incins, pentru 30 minute. Cand au fost gata, am desfacut pachetelele, am presarat seminte de susan, am stors putina zeama de lime, am asezat pe farfurie si am savurat (Se pot servi si direct de pe hartie. Insa daca alegeti sa o indepartati, luati cu grija pestele, e fraged si se poate rupe)
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii