Merlucius cu Ardei Kapia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 muschi de merlucius
  • 70gr faina
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 240 gr ardei copti Kapia
  • 100 gr ulei de masline
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Taie ardeii in fasii de 1 cm. Prajeste usturoiul taiat felii adauga ardeii si prajestele impreuna 10 min. Sareaza pestele si da-l prin faina si ou dupa care prajeste-l pe ambele parti.

Cand s-a rumenit putin pune-l impreuna cu ardeii si usturoiul si mai lasa-le inca 5 min pe foc. Presara patrunjel
Se serveste cald. ARE NUMAI 200 kcal! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici