Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie in rondele care se sareaza si pipereaza dupa gust.
Macroul se curata, se spala si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei incins, iar gogosarii se curata de cotoare, se spala si se taie in fasii subtiri.
Intr-o tava, se pun, alternativ, straturi de cartofi, ceapa calita, gogosari si, la sfarsit, de macrou.
Se toarna uleiul peste compozitia din tava si se da totul la cuptor, la foc mic, timp de 30-35 minute.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii