Peştii se curătă de capete şi intestine, se desfac pe jumătate într-o singură bucată şi li se scoate uşor şira spinării.
Se pun într-un castron cu ulei, zeamă de lămâie, sare, piper şi usturoi. Se lasă la rece cam 30 de minute.
Se scurg de zeama în care au stat, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Roşiile scobite de miez se taie în cubuleţe foarte mici. Se adaugă usturoi tocat şi el mărunt, pătrunjel, ulei, sare şi piper.
Se servesc peştii cu roşiile cu usturoi şi verdeaţă.
La servire, se adaugă zeamă şi coajă rasă de lamâie.
Poftă bună!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii