Crevetile decorticate se fierb 3 minute in apa cu sare daca nu ati cumparat deja fierte.
Amestecam oul batut cu vinul, apa si uleiul. Adaugam faina, saram dupa gust. Maiaua trebuie sa semene cu cea de clatite, dar sa fie mult mai groasa.
Incingem uleiul (folositi o friteuza sau simplu intr-o baie de ulei), trecem fiecare gambas prin maia si ii dam drumul in ulei. Le prajim pana prind o culoare frumoasa aurie.
Se servesc cu maioneza, ketchup ca aperitiv ori amestecate cu un sos dulce acrisor alaturi de orez in fel principal.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii