Crevetile decorticate se fierb 3 minute in apa cu sare daca nu ati cumparat deja fierte.
Amestecam oul batut cu vinul, apa si uleiul. Adaugam faina, saram dupa gust. Maiaua trebuie sa semene cu cea de clatite, dar sa fie mult mai groasa.
Incingem uleiul (folositi o friteuza sau simplu intr-o baie de ulei), trecem fiecare gambas prin maia si ii dam drumul in ulei. Le prajim pana prind o culoare frumoasa aurie.
Se servesc cu maioneza, ketchup ca aperitiv ori amestecate cu un sos dulce acrisor alaturi de orez in fel principal.
Pofta buna!
Meniu copii Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Merisor. Perisoarele se numara sigur printre preferintele celor...
Perisoare din carne de porc cu tortellini in sos de legumeCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii