Se pune pestele intr-o tava si se pune zeama de lamaie ca sa nu fie gretos, sare si piper, se unge si pe partea cealalta si se lasa afara 30 min.
Apoi se pune pestele intr-o oala de iena unsa cu unt, se pune deasupra ceapa taiata rondele si jumatate de pahar de vin alb. Se da la cuptor 10 min.
Intre timp se pune putin unt la topit, se adauga smantana, laptele, un galbenus si putin vin. Dupa ce incepe sa fiarba se adauga treptat faina.
Cartofii se fierb cubulete si se piseaza ca pentru piure, apoi se amesteca cu 2 galbenusuri. Piureul si sosul se pun apoi peste pestele copt, deasupra se pun ciupercile taiate feliute si cascavalul ras.
Se mai lasa la cuptor 10-15 min.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCiulama de ciuperci - o mancare simpla, rapida si gustoasa!
Ciulama de ciuperciAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii