Se condimenteaza fileurile cu sare si piper dupa gust. Intr-o tigaie se prajeste pe ambele parti pestele cat sa se inmoaie (2-3minute pe fiecare parte). Separat intr-un bol se amesteca maioneza cu cei doi catei de usturoi pisati (se freaca foarte bine). In sosul proaspat se adauga putina zeama de lamaie proaspat stoarsa.
Se pune pe o farfurie cele doua fileuri, se stropeste putina zeama de lamaie (sau mai multa, dupa gust), dupa care se pune pe margini sosul de usturoi si pe fiecare file cate o lingurita mica. Se presara patrunjel peste. Se serveste imediat.
Pofta buna!
''healthy eating and sports snatches''
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii