File de peste cu crusta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste
  • 3 linguri pesmet graham
  • 1 lingura ulei de masline
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se zvanta si se aseaza intr-un vas termorezistent;

Se amesteca intr-un castronel pesmetul, uleiul, coaja de portocale, sarea si piperul, se toarna peste fileurile de peste;

Se coc la cuptor cca 20 minute, sa se rumeneasca frumos, se presara patrunjelul dupa ce se scot din cuptor.


Se servesc cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate