File de peste cu crusta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste
  • 3 linguri pesmet graham
  • 1 lingura ulei de masline
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se zvanta si se aseaza intr-un vas termorezistent;

Se amesteca intr-un castronel pesmetul, uleiul, coaja de portocale, sarea si piperul, se toarna peste fileurile de peste;

Se coc la cuptor cca 20 minute, sa se rumeneasca frumos, se presara patrunjelul dupa ce se scot din cuptor.


Se servesc cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Nuca
1
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
2
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
3
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Parteneri
Supa cremoasa  de rosii
Bucataras.RO

Supa cremoasa de rosii

Nu-mi plac supele crema,am pitici pe creier.....singura supa mai cremoasa pe care o mananc este cea de rosii.....iar azi am...

Supa cremoasa de rosii
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala