Se pun la fiert morcovul si orezul dar separat (in vase separate). Intr-un castron destul de mare se bat ouale bine, se adauga ceapa taiata marunt si tonul din conserva.
Cand s-a fiert orezul se pune intr-o sita cu gauri marunte si se trece pe sub jetul de apa rece si se lasa bine la scurs si apoi se adauga la compozitia din castron. Morcovul, bine fiert se paseaza cu furculita si se adauga si el. Se pune verdeata, sarea si piperul dupa gust.
Se omogenizeaza compozitia si se da intr-o tava de cuptor (de preferat cu marginile inalte). Se lasa la cuptor la foc potrivit (170 grade) pana nu se mai vede nici o miscare deasupra (nu mai bolboroseste).
Cand este gata se taie cuburi si se aseaza pe un platou asezonat cu salata. Nu necesita garnitura! Pofta buna
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii