Se pun la fiert morcovul si orezul dar separat (in vase separate). Intr-un castron destul de mare se bat ouale bine, se adauga ceapa taiata marunt si tonul din conserva.
Cand s-a fiert orezul se pune intr-o sita cu gauri marunte si se trece pe sub jetul de apa rece si se lasa bine la scurs si apoi se adauga la compozitia din castron. Morcovul, bine fiert se paseaza cu furculita si se adauga si el. Se pune verdeata, sarea si piperul dupa gust.
Se omogenizeaza compozitia si se da intr-o tava de cuptor (de preferat cu marginile inalte). Se lasa la cuptor la foc potrivit (170 grade) pana nu se mai vede nici o miscare deasupra (nu mai bolboroseste).
Cand este gata se taie cuburi si se aseaza pe un platou asezonat cu salata. Nu necesita garnitura! Pofta buna
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii