Dovleceii ii prajim si ii asezam pe o hartie absorbanta sau ii frigem pe gratar. Incingem uleiul si aruncam in tigaie crevetii (daca folositi o tigaie mare puteti pune toata cantitatea, daca nu pregatiti pe rand) pana devin rosiatice.
Varsam whisky peste creveti lasam putin sa se incalzeasca alcoolul si flambam. Saram, piperam si condimentam cu usturoi. Adaugam rosioarele taiate in doua, amestecam, adaugam dovleceii. Servim alaturi de orez si presaram deasupra patrunjel verde.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii