1. Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe pachet.
2. Daca folositi tofu, puneti-l pe servetele si absobiti lichidul. Taiati-l in cuburi cu latura de 1 cm. Combinati tofu si crevetii.
3. Incingeti uleiul de susan intr-o tigaie non-aderenta. Tineti-l la temperatura medie spre mare. Adaugati amestecul de creveti si tofu in tigaie. Sotati pentru 3 minute. (Eu am sotat doar crevetii). Puneti apoi crevetii intr-un vas si dati deoparte.
4. In timp ce crevetii se soteaza, combinati apa, amidonul, sosul de soia, si zaharul.
5. Intr-o lingura de ulei de masline sotati ceapa, ardeiul, ghimbirul si ananasul timp de 2 minute. Puneti seminte de chili si sare dupa gust.
6. Adaugati crevetii si mai sotati inca 1 minut.
7. Adaugati amestecul lichid pe care l-ati facut la pasul 4. Lasati pe ochi inca un minut.
Serviti peste orez.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii