1. Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe pachet.
2. Daca folositi tofu, puneti-l pe servetele si absobiti lichidul. Taiati-l in cuburi cu latura de 1 cm. Combinati tofu si crevetii.
3. Incingeti uleiul de susan intr-o tigaie non-aderenta. Tineti-l la temperatura medie spre mare. Adaugati amestecul de creveti si tofu in tigaie. Sotati pentru 3 minute. (Eu am sotat doar crevetii). Puneti apoi crevetii intr-un vas si dati deoparte.
4. In timp ce crevetii se soteaza, combinati apa, amidonul, sosul de soia, si zaharul.
5. Intr-o lingura de ulei de masline sotati ceapa, ardeiul, ghimbirul si ananasul timp de 2 minute. Puneti seminte de chili si sare dupa gust.
6. Adaugati crevetii si mai sotati inca 1 minut.
7. Adaugati amestecul lichid pe care l-ati facut la pasul 4. Lasati pe ochi inca un minut.
Serviti peste orez.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii