Pentru inceput crapul, curatat, se sareaza.
Apoi se amesteca 100 g din cantitatea de unt taiat in bucatele cu cascavalul ras si cu piperul. Cu aceasta pasta se umple pestele, se unge cu putin vin amestecat cu ulei, se aseaza in tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 30 minute.
Din cand in cand, se mai unge cu amestecut de vin si ulei. Dupa ce s-a rumenit se aseaza pe platou si se pune pe deasupra restul de unt, taiat bucatele si se presara cu verdeata tocata.
Se serveste cu garnitura de legume sotate.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTiramisu reţetă originală Este prima data cand fac tiramisu si mi-a iesit tare bun, nesperat de bun. Am folosit pentru...
Tiramisu reţetă originalăCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii