Pentru inceput crapul, curatat, se sareaza.
Apoi se amesteca 100 g din cantitatea de unt taiat in bucatele cu cascavalul ras si cu piperul. Cu aceasta pasta se umple pestele, se unge cu putin vin amestecat cu ulei, se aseaza in tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 30 minute.
Din cand in cand, se mai unge cu amestecut de vin si ulei. Dupa ce s-a rumenit se aseaza pe platou si se pune pe deasupra restul de unt, taiat bucatele si se presara cu verdeata tocata.
Se serveste cu garnitura de legume sotate.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta Pe scurt slaninuta cu boia si usturoi. Pe la noi prin zona se zice slanina popricata - asa pe scurt. Adica cu poprica-...
Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castravetiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii