Pentru inceput crapul, curatat, se sareaza.
Apoi se amesteca 100 g din cantitatea de unt taiat in bucatele cu cascavalul ras si cu piperul. Cu aceasta pasta se umple pestele, se unge cu putin vin amestecat cu ulei, se aseaza in tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 30 minute.
Din cand in cand, se mai unge cu amestecut de vin si ulei. Dupa ce s-a rumenit se aseaza pe platou si se pune pe deasupra restul de unt, taiat bucatele si se presara cu verdeata tocata.
Se serveste cu garnitura de legume sotate.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii