Pentru inceput crapul, curatat, se sareaza.
Apoi se amesteca 100 g din cantitatea de unt taiat in bucatele cu cascavalul ras si cu piperul. Cu aceasta pasta se umple pestele, se unge cu putin vin amestecat cu ulei, se aseaza in tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 30 minute.
Din cand in cand, se mai unge cu amestecut de vin si ulei. Dupa ce s-a rumenit se aseaza pe platou si se pune pe deasupra restul de unt, taiat bucatele si se presara cu verdeata tocata.
Se serveste cu garnitura de legume sotate.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii