Crap portughez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap 15 kg
  • ceapa 300 g
  • ulei 150 g
  • faina 60 g
  • bulion de tomate 100 g
  • rosii 1 kg
  • vin alb 150 ml
  • verdeata 1 leg
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Crapul se curata, se spala si se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se adauga faina ramasa si se continua calirea. Se stinge cu bulion amestecat cu vin. Se asaza pestele in sos, iar peste peste se asaza rosiile taiate felii si se da tava din nou la cuptor pentru circa 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate