Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele. Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi.
In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie. Restul legumelor le asezam frumos pe langa peste si deasupra. Stropim cu putin ulei de masline si bagam la cuptor pentru aprox 30 min.
Incercati cu o furculita, daca intra usor in carne inseamna ca este facut.
Serviti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii