Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele. Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi.
In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie. Restul legumelor le asezam frumos pe langa peste si deasupra. Stropim cu putin ulei de masline si bagam la cuptor pentru aprox 30 min.
Incercati cu o furculita, daca intra usor in carne inseamna ca este facut.
Serviti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail are rețeta perfectă de plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar. Iese crocantă, aromată și gata...
Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii