Pentru rasolul de peste: punem cam 2 litri de apa la fiert, cand da in clocot adaugam ceapa, morcovul, dafinul, piperul si sarea si le lasam sa clocoteasca 10 minute. Punem bucatile de cod in apa clocotita, dam focul mic si lasam sa fiarba alte 10 minute dupa care le scoatem pe un platou.
Pentru sos: topim untul intr-o tigaie la foc moderat si adaugam lingura de faina, o lasam sa se incorporeze. Dam focul mai tare, adaugam smantana, timp in care amestecam continuu. Adaugam si vinul. Dupa 3 minute stingem focul si dam tigaia deoparte. Dupa alte 3 minute incorporam si maslinele.
Preparatul se serveste cald, garnisit cu lamaie si busuioc! Si cu un vin demisec alaturea! Hai, treaca de la mine: si cu cine va e drag desi imi statea pe limba sa spun ca asa ceva nu se imparte cu nimeni!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii