Cartofi Umpluti cu Pasta de Peste

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • peste deja fiert (file de merluciu, macrou, ton sau ce peste va place, fiert de voi in supa sau la aburi sau chiar peste din conserva scurs bine de ulei sau de supa)
  • cascaval ras
  • sare si piper

Mod de preparare

- cartofii spalati bine ii fierbem in coaja, eu i. -am fiert cca 5-6 minute in oala sub pressiune) apoi ii taiem in jumatate pe lungime si ii scobim lasind doar jumatate de centimetru de pulpa de cartof pe coaja

- pestele fiert/ copt si scurs il strivim cu furculita, adaugam sare si piper dc este nevoie si pulpa de cartofi
- umplem jumatatile de cartof cu pulpa de cartofi si pestele, presaram cascavalul ras si ornam cu bile din pulpa de cartof daca avem

- coacem in cuptorul deja incalzit la temperatura ridicata pina sunt gratinati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate