Alegem un vas de pana in 4litri in care punem toate legumele intregi la fiert cam 45 min in 3 litri de apa. Dam afara legumele dupa ce au fiert iar din morcov facem rondele, iar din ardei taiem fasii lungi si inguste. Supa ce a rezultat este pusa din nou la foc si punem si pestele care este foarte gelatinos, peste care a fost taiat in 4 fiecare bucata.
Fierberea are loc timp de pana in 25 de min dupa care dam vasul deoparte la racit. In castronase mici asezam 2-3 buc de chiscar, 2-3 rondele de morcov, o fasie de ardei si cateva frunze de patrunjel. Adaugam supa obtinuta sa cuprindabucatile de chiscar, si le asezam in frigider 6 ore sa se prinda
Se serveste ca un antreu rece cu o palinca de cea mai tare alaturi.
Daca in salata mea o sa vedeti vreo 2 frunze rosii, sa stiti ca nu v-am pacalit, ci altii m-au pacalit pe mine. Initial am...
Salata rucola cu somon si mangoReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii