Alegem un vas de pana in 4litri in care punem toate legumele intregi la fiert cam 45 min in 3 litri de apa. Dam afara legumele dupa ce au fiert iar din morcov facem rondele, iar din ardei taiem fasii lungi si inguste. Supa ce a rezultat este pusa din nou la foc si punem si pestele care este foarte gelatinos, peste care a fost taiat in 4 fiecare bucata.
Fierberea are loc timp de pana in 25 de min dupa care dam vasul deoparte la racit. In castronase mici asezam 2-3 buc de chiscar, 2-3 rondele de morcov, o fasie de ardei si cateva frunze de patrunjel. Adaugam supa obtinuta sa cuprindabucatile de chiscar, si le asezam in frigider 6 ore sa se prinda
Se serveste ca un antreu rece cu o palinca de cea mai tare alaturi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii