Alegem un vas de pana in 4litri in care punem toate legumele intregi la fiert cam 45 min in 3 litri de apa. Dam afara legumele dupa ce au fiert iar din morcov facem rondele, iar din ardei taiem fasii lungi si inguste. Supa ce a rezultat este pusa din nou la foc si punem si pestele care este foarte gelatinos, peste care a fost taiat in 4 fiecare bucata.
Fierberea are loc timp de pana in 25 de min dupa care dam vasul deoparte la racit. In castronase mici asezam 2-3 buc de chiscar, 2-3 rondele de morcov, o fasie de ardei si cateva frunze de patrunjel. Adaugam supa obtinuta sa cuprindabucatile de chiscar, si le asezam in frigider 6 ore sa se prinda
Se serveste ca un antreu rece cu o palinca de cea mai tare alaturi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii