Se inmoiae painea in lapte, se stoarce si se amesteca bine cu tonul. Se taie maslinele rondele, rosiile cubulete, caperele, patrunjelul si fileturile de ansoa se toaca marunt. Se toaca si usturoiul. Se amesteca toate cu tonul si painea.
Se sareaza dupa gust. Ardeii se taie in doua se scot semintele si filamentele. Se umplu cu compozitia, se stropesc cu ulei, se presara pesmet deasupra. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor. Se coc in cuptorul incalzit la o temperatura medie, pana se rumenesc.
Se servesc calduti dar sunt foarte buni si reci.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustMi-a adus Mos Craciun jucarie noua de pozat, de acum pozele mele vor iesi super frumoase :) "Reteta romaneasca"
Paste cu carne de porc si busuiocDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii