Am dat ceapa prin razatoare si am undit-o putin in ulei, am adaugat orezul si am lasat sa sticleasca, dupa care am adaugat o ceasca de apa. l-am lasat sa dea 2-3 clocote si am acoperit.
Pestele l-am taiat pe tocator cu cutitul, cuburele mici (dar se putea si mai mari). l-am adaugat peste orez, am condimentat si sarat dupa gust, am adaugat mararul tocat si am umplut ardeii. Langa cei 8 ardei eu am pus si un dovlecel de marime porivita (imi place dovlecelul).
Am facut un sos din ulei si apa si condimentat, 2-3 frunze de dafin si am pus peste ardei. Se dau la cuptor pana se fac si prind un pic de culoare.
pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii