Se scurge tonul din conserva de ulei sau sucul propriu, se farimiteaza cu furculita. Se taie maslinele bucatele, rosia cubulete. Se amesteca intr-un castron tonul, rosia cubulete, maslinele tocate, meiul fiert, oregan, patrunjel tocat cat vrem, branza rasa. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Ardeii se taie in doua, se scot semintele si filamentele.
Se umplu cu compozitia de ton si mei, se stropesc cu ulei, se presara deasupra cu pesmet. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor. Se coc in cuptorul incalzit, la o temperatura medie 180 ° c, circa 40 minute, pana se inmoaie si rumenesc deasupra.
Se servesc calzi dar sunt foarte buni si reci.
*Cum se fierbe meiul:
Meiul se spala bine cu apa rece, apoi se pune la scurs intr-o strecuratoare. Inainte de a se fierbe este mai bine sa fie putin rumenit /prajit cu putin ulei in tigaie. Dupa ce l-ati rumenit se acopera cu o cantitate de apa egala de două ori volumul sau si se fierbe. Deci la 200 g de mei se pune 400 ml. apa. Cand ajunge la punctul de fierbere, se reduce flacara la marime potrivita si se fierbe circa 20-25 de minute. Odata fiert ar fi mai bine sa fie lasat sa odihneascain oala, astfrl se umfla si absoarbe apa in exces.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii