Spalam vinetele si le taiam pe lung, presaram sare deasupra si le lasam pe un strat de hartie absorbanta. Intre timp incingem ulei intr-o tigaita si asezam pe rand feliile de vinete. Le scoatem tot pe hartie absorbanta.
Pregatim sosul, cateva linguri de ulei de masline, rosiile si usturoiul taiat rondele, eu il las sa fiarba in sos nu il prajesc in ulei, daca nu va place il puteti trage putin inainte in ulei si apoi sa-l scoateti. Saram, piperam. Lasam sosul sa fiarba pana cand totul devine omogen. Daca rosiile sunt prea acide adaugati 1-2 lingurite de zahar. Parfumam cu busuioc (eu am sarit etapa, nu aveam in casa).
Maruntim cu mana telemeaua si taiam felii mozarella. Asezam pe rand alternand sos, vinete, branzica. Ultimul strat va fi de vinete peste care vom aseza restul de branzica si vom varsa ouale batute ca pentru omleta. Dam la cuptor cam 20-30 de minute la 200 grade C, lasam sa se racoreasca putin si servim cu painica proaspata si o salata verde alaturi.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii