Se taie ardeii si telemeaua marunt, rosiile si decojesc si se taie si ele marunt. Se prajesc mai intai rosiile si treptat se adauga ardeii. Cand s-au prajit binisor si s-au omogenizat se adauga branza si ouale batute. Eu nu pun sare pentru ca branza e destul de sarata.
Se serveste fierbinte cu paine.
Cantitatile folosite sunt pestru 2 persoane. De obicei fac pentru prietenul meu si pentru mine.
Ii spun torocala pentru ca asa o numea bunicul meu. Mi-o facea cand eram micuta si de la el am invatat. Foarte usor de preparat iar vara este o delicatesa.
Bunicii mele nu-i placea telemeaua asa ca ii faceam separat fara branza. Si asa e buna.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii