Se taie ardeii si telemeaua marunt, rosiile si decojesc si se taie si ele marunt. Se prajesc mai intai rosiile si treptat se adauga ardeii. Cand s-au prajit binisor si s-au omogenizat se adauga branza si ouale batute. Eu nu pun sare pentru ca branza e destul de sarata.
Se serveste fierbinte cu paine.
Cantitatile folosite sunt pestru 2 persoane. De obicei fac pentru prietenul meu si pentru mine.
Ii spun torocala pentru ca asa o numea bunicul meu. Mi-o facea cand eram micuta si de la el am invatat. Foarte usor de preparat iar vara este o delicatesa.
Bunicii mele nu-i placea telemeaua asa ca ii faceam separat fara branza. Si asa e buna.
Te grabesti si poftesti la ceva gustos si cu carne, dar si verde ? Mai rapid nici ca se poate !!!! In 15 minute...
Spanac verde cu chorizo proaspatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii