Ingrediente
- 1 cana linte uscata
- 1 cana de mazare de la conserva
- 1 ceapa mare taiata marunt
- 2 pastarnaci cubulete
- 4 catei de usturoi, taiati felii
- 1/4 cana ulei
- 1 conserva rosii (450 g)
- 1 cana de apa
- Condimente:
- 1 lingurita de cimbru
- 1 lingurita de scortisoara
- 1 lingurita ghimbir macinat
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1 lingurita boia iute
- 2 cuisoare si 2 boabe de ienibahar
Mod de preparare
Se fierbe lintea 45 de minute.
Intr-o cratita la foc mediu se calesc ceapa si pastarnacul 10 minute. Se adauga usturoiul si toate condimentele si se amesteca 5 minute continuu. Se adauga apa si se lasa la foc mic pana se fierbe pastarnacul. Se pun rosiile, apoi mazarea si lintea si se mai lasa 15-20 de minute.
Comentarii
Adaugă comentariu