Lintele se pun la fiert in apa cu sare la foc potrivit. (dupa cum cred ca stiti lintele trebuie lasate in apa rece de6-8 ore, aici depind si ce fel de linte folositi).
Cand au inceput sa fiarba, cu ajutorul unei palete luam spuma si adaugam morcovul, ardeiul verde si frunzele de dafin si lasam sa fiarba in continuare.
Intre timp punem putin ulei intr-o tigaie si punem ceapa si rosia la calit, adaugam o lingurita de boia, amestecam bine si adaugam carnaciorul si lasam la prajit.
Acest amestec se toarna peste linte si se lasa in continuare sa fiarba. Dupa aprox. 10minute adaugam si cartofi si lasam sa fiarba pana cand cartofi sunt facuti.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaCu această reţetă particip la Concursul DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A...
Desert „Godina”Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii