Se unge o tigaie cu capac cu ulei, se mai pune o cana de apa si se pune la foc. (Eu am folosit Magic Pan)
Ciupercile se curata si se spala si se pun in tigaie.
Intre timp se cartofii se curata si se taie si se pun si ei in tigaia cu ciupercile.
Se adauga sare, piper, boia si putin rozmarin.
Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se adauga carnea fiarta, untul si se mai lasa la fiert pana cand legumele sunt fierte bine iar apoi se mai poate adauga rozmarin.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii