Tocanita de Ciuperci si Cartofi cu Rozmarin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 4-5 ciuperci mari
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia picanta
  • ulei
  • carne fiarta (pui, porc, peste)
  • o lingura de unt

Mod de preparare

Se unge o tigaie cu capac cu ulei, se mai pune o cana de apa si se pune la foc. (Eu am folosit Magic Pan)

Ciupercile se curata si se spala si se pun in tigaie.

Intre timp se cartofii se curata si se taie si se pun si ei in tigaia cu ciupercile.

Se adauga sare, piper, boia si putin rozmarin.

Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se adauga carnea fiarta, untul si se mai lasa la fiert pana cand legumele sunt fierte bine iar apoi se mai poate adauga rozmarin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Zacusca de fasole alba boabe
4
Conserve, muraturi

Zacusca de fasole alba boabe

Zacusca de fasole alba boabe
Negresa (III)
5
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie