Intr-un vas punem niste apa la fiert cu putina sare. Spalam buchetelele de conopida si le punem la oparit cca 10 minute. Intre timp taiem sunculita cubulete, batem ouale cu smantana, adaugam branza razuita si sunca.
Scoatem conopida din vas o scurgem si o lasam putin la racit.
Ungem vas rezistent la caldura cu unt, il tapetam cu pesmet punem stratul de conopida, il presam putin ca sa fie toata conopida la acelasi nivel si turnam compozitia de oua cu smantana peste ea, punem si cascavalul ras.
Il bagam la cuptor la 180 grade timp de 20-30 minute sau e gata cand se rumeneste frumos la suprafata. Se poate servi cu ketchup sau smantana.
POFTA BUNA!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii