Sufleu de Conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Sufleu de Conopida

Ingrediente

  • 1 kg de conopida
  • 3 oua
  • unt pentru uns vasul
  • 2 linguri de pesmet
  • 150 g sunca
  • 150 g telemea oaie razuita
  • 100 g cascaval
  • 200 g smantana

Mod de preparare

Intr-un vas punem niste apa la fiert cu putina sare. Spalam buchetelele de conopida si le punem la oparit cca 10 minute. Intre timp taiem sunculita cubulete, batem ouale cu smantana, adaugam branza razuita si sunca.

Scoatem conopida din vas o scurgem si o lasam putin la racit.
Ungem vas rezistent la caldura cu unt, il tapetam cu pesmet punem stratul de conopida, il presam putin ca sa fie toata conopida la acelasi nivel si turnam compozitia de oua cu smantana peste ea, punem si cascavalul ras.

Il bagam la cuptor la 180 grade timp de 20-30 minute sau e gata cand se rumeneste frumos la suprafata. Se poate servi cu ketchup sau smantana.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici